VEPP Racing

Véget ért a 2018-as szezon, a VEPP Racing versenyzője, Molnár Gergő eredményes évet zárt.
Az Alpok-Adria nemzetközi gyorsasági motorverseny sorozat 12 futamából csapatdöntés miatt 10 alkalommal állt rajthoz. A 10 futamon 7 első helyet, 2 második pozíciót ért el, amely alapján a kihagyott két futam ellenére is az összetett 2. helyét tudhatja magáénak az SSP kategóriában és végig harcban volt az 1. helyért. A Pannónia ringen az SSP versenyen futott pálya körrekordját állította be 1:56.948 legjobb köridővel, Rijekában a Grobniki aszfalton a 600 -as kategória abszolút pályarekordját sikerült elérni 1:28.784 köridővel.
3 alkalommal állt rajthoz az országos bajnokságban, ahol minden alkalommal győzelmet aratott. A Hungaroringen Ob futamon 1:52.762 legjobb köridőt motorozott.
Brnoban a WSBK rendezvényen az SSP világbajnoki futamon szabadkártyásként tapasztalt profi versenyzők mezőnyében, professzionális hátteret biztosító csapatok pilótái között versenyzett. Abszolút kezdőként a warm up-on elért 2.05.748 köridővel a 31 fős mezőnyből a 18. tudott lenni . A versenyt nem tudta befejezni, hiszen- nagy valószínűséggel a hibás futómű miatt- ki kellett állnia. Ettől függetlenül egy jó szerepléssel sikerült bemutatkoznia a VB-n. Geri 2015-ben kezdett el amatőrként versenyezni akkor ült először versenymotorra.
Köszönjük a támogatást és a segítséget a 2018-as szezonban:
Molnár Gábornak és a Mould Tech Kft.-nek , a Vepp racing csapattagjainak (Hus Máté, Horváth Máté, Sövegjátó György, Sövegjártó Laura, Fati, Csocsi), Bóbics Kornélnak
Végh Jánosnak és Nagy Krisztiánnak
Németh Andrásnak, Phoenix, palyamotorozas.hu
Turi Szabolcsnak, motoflywear
Fincza Zoltánnak, gumiszervíz Zalaegerszeg-Andráshida
Horváth Bélának és Zsuzsának, Hb-alu vasker
Szanati István Szancsónak, CNC Zala Kft.
Pers Gyulának, Göcsej-Metal kft.
Federal Hungary Security Kft.-nek
Pannónia ring-nek
Nobodynak
Michael Fialanak
Szabó Grétinek
Betlehem Gábornak és Ibolyának
Kulcsár Csabának
Balogh Arninak
Szigeti Évának
Sal (Dunlop)
Bulcsu Rezsőnek
végül, de nem utolsó sorban minden ismerősnek, rokonnak, hozzászólónak akik mellettünk álltak, szurkoltak, bármiféle segítséget nyújtottak Gergőnek és a Geri Racing motorsportnak